Idag ses hundar ofta som familjemedlemmar och lever du ensam med en hund är det förmodligen så i ännu högre utsträckning. Men har du anpassat ditt hem så att det passar din hund lika bra som det passar dig? Och hur är det med trädgården? Är den en plats för dig eller för hunden – eller är det en plats du inte riktigt orkat bry dig om?

Öppna ytor eller skuggiga platser?

Att anpassa din trädgård så att den passar din hund behöver inte vara särskilt svårt. De flesta hundar är nöjda bara de får vara utomhus, och bryr sig inte alls om vilken färg blommorna har eller vilka buskar du valt. Därför kan du i hög utsträckning utgå från din egen smak när du väljer fröer från flo-rea.com, för om du tycker om din trädgård kommer du förmodligen vilja vara där mer, och då kommer hunden också vilja det. Hunden är ju människans bästa vän och din hund vill i stort sett alltid vara hos dig. Det du kan tänka på är vad den tycker om och vad den behöver. Skulle den må bra av skugga under soliga dagar, eller är det viktigare att det finns ytor där ni kan springa och leka tillsammans? Planera trädgården så att den har det din hund behöver, och välj sen detaljerna utifrån dig själv. På flo-rea.com finns ett stort utbud, så du kan skapa en trädgård som är vacker under alla olika årstider.

Borta bra men hemma bäst

Kanske tycker du om att vara ute och resa med din hund? Att besöka ett vandrarhem i naturen eller i fjällen kan vara perfekt för dig som reser med djur, och det kan bli fina upplevelser som ni kan dela med varandra. Men trivs ni lika bra hemma som ni gör när ni är ute på äventyr? Gör ni inte det kanske det är trädgården som kan vara nyckeln till förändring. Klickar du runt på flo-rea.com kan du hitta idéer om vad du kan göra för att skapa en mer hemtrevlig miljö utomhus. Med flo-rea.com och deras frön kan du skapa en lummig oas där du och hunden kan trivas mellan era resor och vandrarhemsbesök. Idealet är att det ska kännas roligt att vara iväg men ännu bättre att komma hem – hemmet är ju den plats som i första hand är er och som är viktigast för er att den känns bra.

Categories: Vandrarhem