Du som har fyrbenta familjemedlemmar ställer antagligen särskilda krav på bostaden utifrån det. Alla i familjen måste ju kunna trivas och för hundägare är ofta tillgången till grönområden eller bra promenadvägar en viktig del i det hela. Självklart beror det lite på vilken sorts hund du har, om det är en stor aktiv ras eller en liten sällskapshund och hur familjen ser ut i övrigt. Det kan vara svårt att hitta rätt bostad och bostadsort så att alla trivs.

Sök din nya bostad på nätet

Använd Boneo för bostadsbyten när du ska leta fram ett nytt perfekt boende för dig och din familj. På Boneo finns tusentals objekt till salu runt om i landet. Allt från lägenheter till stora villor på landet med egen trädgård. På Boneo finns verkligen något för alla och det är därför en bra plats att påbörja sitt sökande efter nytt boende. Extra praktiskt blir det eftersom man samtidigt kan matcha sitt nuvarande boende och se hur många som är intresserade av det. För det är nog samma sak för de allra flesta, att när man väl bestämt sig för att flytta då vill man inte ha några krångliga dröjsmål utan frånträde och tillträde ska helst gå helt friktionsfritt och det kan det göra med hjälp av Boneos matchingsverktyg.

Hundens nya revir

När ni väl flyttat är det dags att bo in sig, inte bara för familjens tvåbeningar utan självklart också för hunden, eller hundarna om ni har flera. Plötsligt är de gamla vanliga kissplatserna utom räckhåll och nya revir måste letas upp. Det finns nya doftfläckar på helt nya ställen och allt måste förstås undersökas i hundens egen takt. Tänk därför på att ta det lite lugnt i börja och låt hunden nosa in sig utan stress och samtidigt kunna bekanta sig med andra hundar som bor i området.

Categories: Vandrarhem